Mød din Frisør på Valby Langgade

Cut´n Curls er din frisør i Valby og er stolte af at kunne være en Danskejet virksomhed.

Min mission er at yde en god service for mine kunder, så de føler de er en del af mig. Lige fra når de træder ind i salonen, er det vigtigt de ikke bare er en del af flokken, men faktisk er i centrum som kunde i Frisør Cut´n Curls.

En af de vigtigste ting for mig er mine kunders høje tilfredshed og forventninger. Jeg stræber som frisør at opnå tilfredshed hos alle mine kunder, hvilket er derfor en hår konsultation ofte er det bedste inden din første hår tid hos mig! Jeg er altid med på at videregive rådgivning og vejledende råd med på vejen. Netop så du ved hvad der er bedst for dig og dit hår. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min salon i Valby!

Iben Hübbe din Frisør på Valby Langgade 75

Iben Hübbe - Frisør på Valby Langgade | Valby Frisør | Frisør Valby

Mit navn er Iben Hübbe, og jeg har været selvstændig siden 1992. Derudover har jeg undervist og udlært andre frisører i klipning, hårpleje, hårprodukter mm. igennem flere år.

Jeg elsker at gå på arbejde fordi jeg sætter en ære i at udføre et godt stykke håndarbejde.

Mit motto er:

“Make a difference and be proud”

Hos min frisørsalon i Valby ligger jeg en stor vægt på den korrekte atmosfære, så du føler dig tilpas! Men selvfølgelig kommer den professionelle og personlige betjening på første række fra min side af! Jeg tager imod alle opgaver der kommer i min retning, jeg elsker en udfordring lige meget hvad det er. Hvilket er derfor jeg har så mange specialeområder når det kommer til hår! Jeg har adskillige års erfaring – og over 30 år i denne branche!

 

Sidder du inde med nogle spørgsmål? Så er du velkommen til at kigge forbi Cut’n’Curls på Valby Langgade 75, 2500 Valby. Eller kontakte mig direkte!